Trampoline parken

Het aanschaffen van een trampoline is niet goedkoop, tenslotte is de veiligheid van de springer erg belangrijk. Maar een goed geconstrueerde, veilige trampoline kan jarenlang meegaan. Heb je toch besloten er niet zelf een te (laten) bouwen maar naar een trampoline park op zoek te gaan? Hier volgen een paar tips.

Waar op te letten bij trampoline parken?

Trampolineparken zijn geen vakantieparken met een paar trampolines voor de spelende kinderen. Een trampolinepark is een opstelling van meerdere trampolines naast elkaar. Er zijn en Nederland diverse sportverenigingen die het trampoline springen als centrale bezigheid zien. Maar ook de commerciƫle markt houdt zich al een paar jaar bezig met de exploitatie van het trampoline springen. Het is dus zaak voorzichtig te zijn. De prijzen kunnen uiteenlopend zijn, en ook de geboden service is nogal verschillend. Vergeet niet dat trampoline springen een sport is. Een sport die makkelijk aan te leren is, een sport die je wel of niet intensief kunt beoefenen, maar een sport.

 

online trampolines 3

Trampoline parken Nederland

In Zandvoort is het mogelijk gebruik te maken van een trampolinepark, maar alleen wanneer u een huisje boekt bij het desbetreffende vakantiepark. Een weekeinde weg met de kinderen en u wilt er zeker van zijn dat ze zich het hele weekeinde vermaken? Dat is het zeker een goede optie. U moet wel op tijd boeken, want de bungalows zijn erg gewild. Ook Bounz geeft u de mogelijkheid eens op een trampoline te springen. Ook hier zijn de prijzen hoog, maar u hoeft er in ieder geval geen huisje bij te huren. Bounz heeft vestigingen in Almere, Beverwijk en natuurlijk in Amsterdam, waar het allemaal begon.

strand 007 (Small)

Een bijzonderheid in Nederland is Planet Jump. Men heeft veel aandacht besteedt aan de manier waarop de trampolines zijn opgesteld. De 32 trampolinevelden en de 28 meter lange springbaan zijn een ware uitnodiging voor ervaren springers, maar ook voor uw kinderen, die voor het eerst springen. Het bijzondere is, langs de wanden van de sporthal zijn ook trampolinedoeken opgesteld, schuin tegen de muren. Dat is niet alleen veiliger, het is bijna onmogelijk geworden van het trampoline veld af te vallen, het geeft de springers ook meer artistieke mogelijkheden. Ga eens creatief om met het trampoline springen! Er is toezicht aanwezig bij Planet Jump en ouders of andere familieleden die zelf niet willen proberen kunnen toekijken.
Maak van je dagje uit een belevenis en ga eens iets anders doen. Trampoline springen is geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>