Aanbiedingen

Een trampoline kun je online gemakkelijk aanschaffen. Er zijn verschillende aanbiedingen bij diverse websites. Bij het kopen van een trampoline is het van belang om op meerdere zaken te letten. Hierbij gaat het om de kwaliteit van de trampoline, of je voor een nieuwe of een tweedehands trampoline kiest, wat voor een maat trampoline je wilt, de accessoires die je erbij kunt kopen en welke trampoline bijvoorbeeld voor je kind geschikt is.

Trampolineplezier
Op de website Trampolineplezier staan duurzame trampolines, die een extra stevige frame, lange veren en dikkere randkussens hebben. Voor deze trampolines betaal je meer, maar ze gaan ook langer mee. De prijzen variëren hier tussen de €269 en €869. Je kunt op deze website ook trampolinehoezen en veiligheidsnetten kopen. De trampoline is binnen twee werkdagen geleverd en de verzending is gratis.

 

Trampoline-expert
airmilesshop_Superdeal-TrampolineXXL_140815_225x145Ook in de webshop van Trampoline-expert kun je een trampoline kopen. Ze hebben verschillende aanbiedingen van trampolines, veiligheidsnetten, inbouwtrampolines en accessoires. Bij Trampoline-expert kun je kiezen uit verschillende afmetingen, een bepaald gewicht, de kleur van de rand, de vorm en de prijsklasse. Je hebt in deze webshop veel keuze en de prijs varieert van onder de € 200 tot aan meer dan € 500. De levertijd is gemiddeld een dag en er zijn geen verzendkosten.

Trampolines.nl
Trampolines.nl heeft aanbiedingen van trampolines die tussen de €300 en € 400 kosten. Op deze site zijn ook accessoires en veiligheidsnetten te vinden. De kleinere trampolines die je op deze site kunt bestellen, kosten minder dan €100. De trampolines zijn op Trampolines.nl gecategoriseerd op afmetingen.

online trampoline 5

Beslist.nl
Verschillende aanbiedingen voor trampolines zijn ook te vinden op www.beslist.nl. Op deze website staan trampolines van verschillende aanbieders, zodat je makkelijk kunt vergelijken welke het goedkoopst is en voor jou het meest geschikt is. Als je op de aanbieding klikt, word je doorverwezen naar de pagina van de aanbieder. De trampolines op deze website kosten gemiddeld tussen de €50 en €350. Op Beslist.nl zijn ook accessoires te koop.

 

Kieskeurig.nl
Ook op Kieskeurig.nl staan diverse aanbiedingen voor trampolines. Deze website vergelijkt de online trampoline 6aanbiedingen online. Hier kun je ook kiezen welke prijsklasse je wilt, welke afmetingen de trampoline mag hebben en wat voor een model trampoline je wilt hebben.

De beste aanbiedingen voor trampolines zijn online goed te vinden en bij vergelijkingssites als Kieskeurig.nl en Beslist.nl heb je snel een overzicht van trampolines en de acties die er te vinden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>