Trampoline tent

Had jij als kind ook de grote droom om amen met je vrienden eens in je eigen te slapen? Dan wordt je vast jaloers bij het zien van deze innovatieve uitvinding! Deze tent zet je in een wip op, boven de trampoline!

Uniek logeerpartijtje
Het is net een huisje: knus, ruim en volledig naar eigen smaak in te richten met kussens, knuffels, dekbedden… Het klinkt banaal om buiten te slapen, maar voor kinderen is het een spannende en onvergetelijke ervaring. In de eigen tuin kamperen, dat is zelfstandig worden, plezier maken, samen eten, een filmpje zien…en dat onder het waakzame oog van de ouders die heel dichtbij zijn.

trampoline tenten

Zo opgezet!
De Trampoline Tent is een perfecte oplossing die past op alle standaard diameters en geschikt voor alle merken. De stof is net als andere tenten wind -en waterdicht. Er zijn open te ritsen deuren en ramen die je met trekkoorden opent of sluit. Zo ventileert de tent gemakkelijk. Deze creatieve ruimte is het de perfecte en veilige plaats om te schuilen tegen regen en zon, uit te rusten en te genieten van het ultieme avontuur. Het opzetten is zeer eenvoudig. De tent wordt aan de trampoline bevestigd met scharnieren. Meer gereedschap komt er niet aan te pas!Je kan ze open en weer dicht vouwen. Ze klapt immers dicht aan de rand van de trampoline. Zo ligt hij niet in de weg en is hij zo terug opgesteld! Zet de hapjes en knabbels voor je kroost alvast klaar!

trampoline tent 3

Online kopen
Deze tenten zijn in verschillende uitvoeringen te koop via internetsites in binnen- en buitenland. Je hebt de standaarduitvoeringen, maar ook de ‘legertent’ in camouflagekleuren doe het erg goed! Wat je zeker moet opgeven is de diameter van je trampoline. Gedaan met luchtmatrassen opblazen want met dekens en dekbedden slaap je namelijk rustig boven de koude grond. Natuurlijk is de trampolinetent er ook voor volwassenen. Zijn je eigen kinderen even niet in de buurt, dan is dit toch een sublieme manier om te genieten van je eigen tuintje. Met een wijntje en een snufje romantiek worden dit onvergetelijke momenten.

trampoline tenten 2