Merken

Er zijn een heleboel verschillende merken en soorten trampolines verkrijgbaar. Om je te helpen bij het kiezen voor het beste trampoline merk, worden de grootste leveranciers hier op een rijtje gezet. Elk merk biedt verschillende afmetingen, en sommige trampolines zijn rond of rechthoekig. Tevens kunnen ze met of zonder vangnet geleverd worden, wat zorgt voor optimale veiligheid tijdens het springen.

EXIT
Het merk EXIT wordt gekenmerkt door trampolines van hoge kwaliteit, die een goede veiligheid en veel plezier bieden. De groene rand van de trampoline geeft elke trampoline een luxe uitstraling. Deze rand is tevens zeer dik – 3cm – en is weerbestendig gemaakt met een dikke laag PVC. Er is een ruime keuze uit afmetingen, allemaal met of zonder vangnet. Er zijn ook ingraaf modellen verkrijgbaar, die je in je grasmat kunt graven waardoor het er mooi afgewerkt uitziet. De springmat is van hoge kwaliteit en wordt gefabriceerd door Ten Cate. Door galvanisatie en poedercoating wordt de kans op roestvorming geminimaliseerd.exit ingraaf trampolineSalta
Bij dit merk ben je zeker van optimale veiligheid, vanwege de vele bijpassende vangnetten die er in het assortiment verkrijgbaar zijn. Ze hebben veel verschillende trampolinematen, in zowel een ronde als een rechthoekige vorm. De vangnetten van Salta zijn gemaakt van fijnmazig materiaal, en worden bij de trampolines bevestigd aan de buitenkant van de rand, waardoor er meer ruimte overblijft om veilig te kunnen springen. De stalen frames worden corrosiebestendig gemaakt dankzij een galvanisatie proces.salta trampolines online

Game On Sport
Dit merk is onderdeel van de speelgoed groothandelaar Van der Meulen. Je kunt voor alles wat te maken heeft met trampolines bij dit merk terecht. Onder andere trapjes, beschermhoezen, veiligheidsnetten en andere accessoires. De trampolines zelf kunnen naast rond en rechthoekig ook ovaal zijn, allemaal met variërende afmetingen. Het is bij Game On Sport ook mogelijk om trampolineranden te bestellen met leuke, kleurrijke prints, zoals een camouflage of koeienprint. De randen bieden extra goede bescherming tegen vallen dankzij een dikke foam vulling.

game on sport trampoline online

Avyna
Het merk Avyna produceert al bijna twintig jaar trampolines en springkussens. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat de veiligheid en duurzaamheid van hun producten optimaal is. Alle trampolines in hun assortiment zijn van absolute topkwaliteit. Ook deze trampolines beschikken over diverse afmetingen van het springoppervlak, en kunnen zowel rond als rechthoekig gevormd zijn. Er zijn ook een hoop bijpassende veiligheidsnetten en beschermhoezen verkrijgbaar.

avyna trampoline onlineKortom, een trampoline is een erg leuk product, waar je veel plezier mee kunt beleven. Door te bestellen bij één van bovenstaande merken weet je zeker dat je de hoogste kwaliteit krijgt, en dat de trampoline veilig en duurzaam is.